Matkapuhelin

040 5308585

Sähköpostiosoite

ailamarika@outlook.com

Palvelen

Helsingissä, Porvoossa ja Askolassa

Meillä on menossa koko perheen terveys viikot 😄 Tämä tarkoittaa sitä, että joka päivä tehdään terveystekoja hyvinvoinnin ja erityisesti vastustuskyvyn lisäämiseksi. Puhdistamista keholle, hyvää ravintoa, ravintolisiä, erityisesti D, C ja B ja hyvät mikrobivalmisteet, ulkoilua ja riittävää vedenjuontia. Ihan perusasioita, joita arjessa on hyvä olla mutta nyt erityisen korostetusti, senkin vuoksi että pysyvät vahvoina asioina elämässä. Kesä kun omansa näitä rutiineja rikkoo…. Käykö sinullakin niin?Lepo ja palautuminen ja eteenkin hermoston rauhoittaminen ovat myöskin äärimmäisen tärkeitä keholle, jotta se voi hyvin ja päälle. Aivot 🧠 tarvitsee myös monenmoista hyvää. Juuri aloitankin opiskelua tähän liittyen ja koska masennus on yksi suuri suomalainen kansantauti, niin perehdyn aiheeseen ihan huolella jotta voin auttaa asiakkaitani enemmän. Pidähän huoli sinäkin nyt itsestäsi ja läheisistäsi 🧡Ihanaa syksyä juuri sinulle. 🍂🍁☔️

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *