Matkapuhelin

040 5308585

Sähköpostiosoite

ailamarika@outlook.com

Palvelen

Helsingissä, Porvoossa ja Askolassa

Olen koulutukseltani luontaisterapeutti/ vyöhyketerapeutti ja reflegsologi. Lähes 3 vuotinen koulutus ja 150 harjoitushoitoa ovat olleet hyvä oppikoulu. Parhaita opettajia kuitenkin olette te asiakkaat, joita nyt olen hoitanut yli 10 vuoden ajan. Opiskelen hoitoalaa jatkuvasti ja esimerkiksi vauvojen hoito on ollut viimevuodet ”listallani ylimpien joukossa”. Kokemuksen kautta olen omat hoitomenetelmäni kehittänyt. Vyöhyketerapia on koko elämän pituinen oppimismatka, joka vaatii myös monen muun terveyttä edistävän asian opiskelua, kuten ravinto-oppia, luontaistuotteiden tehoa ja kokemuksia, yhdistämistä terveydenhoitoon sekä lääkehoitoihin. Molemmat tukevat toisiaan oikein käytettyinä ja ammattilaisten ohjauksessa. Usein hoitoasiakkaani ovat asiakkaitani usean vuoden ajan ja luottamuksellinen suhde on myös terapia hetki. Opiskelen tällä hetkellä Henkistä valmentamista, tämä työ on siihen johtanut. Energia asiat ovat vahvasti mukana hoidoissani. Olen itse Reiki polulle oman haastavan elämäntilanteen kautta löytänyt ja se matka on paljon avannut ja antanut. Käytän hoitaessani paljon intuitiota sekä energiahoitajan kykyä havaita kehon ja mielen tilaa. Kun asiakas jo astuu hoitohuoneeseen, kertoo energia paljon tilasta, missä hän sillä hetkellä on.

Rentoutuminen ja kyky pysähtyä hetkeen on avain läsnäoloon. Läsnäolo on sitä aidointa hetkessä elämistä. Tämä tila on usein vaikea monelle saavuttaa kaiken keskellä. Hoidoissani se onnistuu ja se on usein pysäyttävä ja kallisarvoinen hetki. Silloin asiakas oivaltaa, mikä hänelle on tärkeintä tässä kohdin elämässä ja miten hän elämäänsä jatkaa. Miten löytää oikeat valinnat.

Jos sinua askarruttaa oma tai läheisesi vointi ja haluaisit selvittää sen syytä ja edesauttaa paranemista kehon omien paranemismekanismien kautta, lääkkeettömästi, olethan yhteydessä. Palvelen sinua Porvoossa Kymppihoitolassa ja Helsingissä Kampissa Eerikinkadulla sekä vieläpä sopimuksen mukaan Askolassa.

Voit seurata myös facebook / Insta sivuani Aila Marika. Nähdään!