Matkapuhelin

040 5308585

Sähköpostiosoite

ailamarika@outlook.com

Palvelen

Helsingissä, Porvoossa ja Askolassa

Miksi tämä hoito?

Se on kokonaisvaltaista stressin hoitoa silloin, kun ei enää tiedä mitä tehdä ja minne mennä. SE epätoivoinen tunne, johon herää yöllä ja kaikki tuntuu elämässä aivan pieleen menneeltä tai kun pelottaa, miten selviytyy huomisesta, ensi viikosta, tai ylipäätänsä kuinka selviää…. nämä ovat ne merkit, jolloin stressi on päässyt sinuun valtiaaksi.

Nämä on ne ajatukset, jotka stressi sinuun haluaa istuttaa. Se on demoni sun olkapäällä, joka kokoajan kaivaa tunnelia päästääkseen syvemmälle sinuun, tehdäkseen tuhojaan mieleesi ja kehoosi ja vallatakseen koko elämäsi. SE laittaa sinut jatkuvaan taistele ja pakene tilaan, ei lepoa, ei turvaa, pelkkää taistelua joka päivä. Näinkö ihmisen elämän tulee mennä? EI!

Ihmisen kuuluu saada olla levollinen, iloinen ja onnellinen, kevyt ja turvassa. Vapaa luomaan ja nauttimaan asioista. Saada ja antaa sitä myös muille. Olla yhteydessä muihin, nauttia toisten seurasta, kasvaa ja kehittyä. Tehdä työtä ja ehkä välillä siinä jostain asiasta stressatakin, mutta vain hetkellisesti. Levätä ja palautua. Nauttia vapaa-ajastaan ja läheisistään. Harrastaa jotain ihanaa, joka lataa uutta virtaa. Nähdä maailma kauniina paikkana, täynnä mahdollisuuksia ja elää pelotta. Pystyä hengittämään ja olemaan niin, ettei päässä soi kakofonia ja meteli. Pystyä olla vaan välillä.

Jos ensimmäinen kuvaus on sinulle liian tuttua, niin on aika tehdä jotain. Voit aloittaa sen tulemalla luokseni hoitoon. Stressi on sinussa kehossa, päässä ja sun energiassa. Se on ohjelmoitunut koko järjestelmään ja sen pois saaminen sieltä ihan itse voi olla mahdotonta, jos se jo kauan siellä on ollut. Hoidossa puretaan stressiä kehosta, hellästi vyöhyketerepian keinoin sekä muiden hoitomuotojen tuoman opin keinoin, myös hyvin energeettisesti. Usein pitää selostaa mitä hoidossa tapahtuu fyysisesti ja ns. toiminnallisesti, mutta yhtä tärkeää on kertoa, että se henkinen puoli, puhuminen asioista, kertominen ja hoidossa heränneet kysymykset ja uudet näkökulmat, ovat tärkeitä sen uuden suunnan ja toivon heräämisessä. Sen kipinän, jota elämänvoimaksi/energiaksi voisi sanoa, syttymiseksi. Kun pystyy taas hengittämään ja pään kakofonia hiljenee, hermosto alkaa rauhoittumaan ja se vaikutus siirtyy kehoon, keho pystyy vapauttamaan jännityksiä, tunteita ja energiaa, joka ei siinne kuulu. Tästä alkaa paraneminen ja pystyt taas itse tekemään asioita jotka ovat sinulle hyväksi. Olen sinun auttajasi tässä.

Jos hieman siitä fyysisetä puolesta vielä, niin stressin sairastuttava vaikutus on vakava. Pitkäkestoinen stressi syö sinun kehosi tarvitsemia ravintoaineita 3 kertaa tehokkaammin kuin normitila. Siellä palaa liekki koko ajan kuluttamassa kilpirauhasta, munuaisia, lisämunuaisia, maksaa, sydäntä, yms. tärkeitä elimiä. Verenpaine nousee, närästää, vatsa on kuralla tai ummetuksella, turvottaa. Väsymystä ja unettomuutta, hirveä kombo… ja sitten se sairaus iskee. Keho ei jaksa enää.

En halua mainita sairauksia, joita stressi aiheuttaa mutta niitä on monia ja vakavia. Sen vuoksi stressin ei saa antaa pitkittyä. Auttaako hoitoni siihen, kyllä mutta ei pelkästään, se auttaa sinut alkuun ja auttaa sinua matkan varrella kun teet itse itsestäsi tärkeämmän kuin stressi. Oivallat asioita, saat apukeinoja, saat hoitoa jota tarvitset. Sun elämä muuttuu niin, että oot taas sinä! Iloa, levollisuutta, ihania asioita joita jaksat tehdä, hyvää vointia, nautintoa! Muistatko sen kun olit nuori ja elämä edessä, se fiilis kun mä pystyn mihin vaan!? Palauta se mieleesi, ja jos et nyt pysty, niin mä lupaan että tulee päivä jolloin taas pystyt.

Tule! Aloitetaan yhdessä matka kohti uutta sinua!

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti