Matkapuhelin

040 5308585

Sähköpostiosoite

ailamarika@outlook.com

Palvelen

Helsingissä, Porvoossa ja Askolassa

Tiedätkö, että sun jalkasi kertoo terveyden tilaasi juuri nyt? Se on kartta, jossa tärkeimmät kohdat on ”merkitty” ja jotkut kohdat näkyvät jo ennen kuin oireet ovat alkaneet. Näin on usein suolistoon liittyvissä asioissa kuten paksusuolen ongelmissa. Vatsan tilaa voi myös jalkapohjan kautta nähdä ja kerronkin asiakkaalle, kun tilanne on aiheellinen ja miten alkaa pitää huolta siitä. MYÖS VAUVOILLA ON TÄMÄ TILANNE HYVIN NÄHTÄVISSÄ. Usein asiakas hämmästyy myös kysymyksistäni leikkauksiin tai onnettomuuksiin liittyen, nämä ovat myös piirtyneet jalkapohjan vyöhykekarttaan. Eli se mitä sinulle on aiemmin elämässäsi tapahtunut, on jättänyt arven ja se näkyy myös jalkapohjassa. Stressitasosi ja sen laatu tulee myös hoidossa hyvin ilmi. Yleensä stressi on enemmän jompaa kumpaa, henkistä tai fyysistä. Usein molempia, mutta toinen näistä on ns. enemmän voitolla ja siten painaa vaa`assa enemmän kuin toinen ja koska vyöhyketerapiassa haetaan tasapainoa, myös stressin osalta, on tärkeää hoitaa ensin sitä mikä painaa enemmän. Sitten puhutaan ruokavaliosta, vessakäynneistä, nukkumisesta, näistä kolmesta elintärkeästä perusasiasta. Ajankäytöstä elämässäsi, miten huolehdit itsestäsi…. Historiastasi, mitä sinulle on tapahtunut elämäsi aikana, ja miten ne asiat vaikuttavat elämääsi nyt. Tätä kaikkea on vyöhyketerapia hoito fyysisellä tasolla mutta koska myös henkinen puoli vaikuttaa moneen asiaan, on elämäntapahtumasi tärkeitä asioita ja siksi puhumme myös niistä. Vaikeista tilanteista ja asioista. Joskus itketään, joskus nauretaan tai molempia… Kosketushoito onkin jo nykyään tutkittua ja tiedetään sen tunteita vapauttavaan merkitykseen. Ja tunteitahan meillä riittää!!!Ensikäynti luonani vyöhyketerapiassa sisältää tätä kaikkea, tutustumista molemmin puolin, jotta voit havaita, että minulle on luotettavaa asioista kertoa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *