Matkapuhelin

040 5308585

Sähköpostiosoite

ailamarika@outlook.com

Palvelen

Helsingissä, Porvoossa ja Askolassa

Minulle tärkeimmät asiat ovat hyvin lähellä joka päivä. Oma ydinperhe ja vaikka kaksi lasta jo omissa kodeissaan, ovat he silti tiivisti elämässä läsnä. Pojan muuttaessa vuosi sitten, hän sanoi, että on teillä onneksi vielä tuo sisko 10.v täällä niin pärjäätte. Otin sitten koiran, Dalmatialaisen nimeltä Taica, niin pysyy pääluku vakiona talossa. 🙂

Lähellä on luonto ja mökki, joka on toinen kotini, lapsuuden paikkani ja lapsilleni sama myös. Koska olen hyvin perhekeskeinen, saan voimaa juuri heistä mutta myös introverttinä herkkänä ihmisenä, saan voimaa luonnosta, rauhasta ja yksinolosta. Henkiset asiat ovat tulleet elämääni omien traumojen noustessa pintaan ja koska olen mm. koulukiusattu, alkoholismin eli lasisen lapsuuden kokenut, niin suuri määrä häpeää, omien tarpeiden ja rajojen etsimistä, hylätyksi tukemisen traumojen käsittelyä on vuosikausia eletty. Tänään, hieman vajaa 50 vuotiaana voisin sanoa, elämän tuntuvan turvallisesta ja hyvältä. Olen rauhassa vihdoin itseni kanssa.

Kutsumus hoitotyön pariin syntyi pikkuhiljaa, itse hoidoista apua saamisen myötä. Havaitsin, kuinka tärkeää on kehollinen ja henkinen yhteys itseen, jonka sain upeiden hoitajien avulla. Asioiden sanottaminen, tunteiden purkaminen kehosta ja sen kautta fyysisten asioiden paraneminen. Ihmeellistä mutta totta. Tunteet asuvat kehossa. Nykyään osaan hoitaa itseäni mm. joogan ja hengityksen, liikunnan ja ravinnon keinoin.

Olen koulutukseltani luontaisterapeutti/ vyöhyketerapeutti ja reflegsologi. Ihminen kokonaisuutena kiehtoo minua ja opiskelen jatkuvasti lisää. Viimeisimpänä kraniosakraaliterapia, josta olen itse saanut apua monet vuodet aiemman työurani aikana vaativissa kaupan alan tehtävissä. 10 vuoden hoitokokemus on opettanut paljon ja kokemuksen kautta olen omat hoitomenetelmäni kehittänyt. Vyöhyketerapia hoitomuotona on koko elämän pituinen oppimismatka, joka vaatii myös monen muun terveyttä edistävän asian opiskelua, kuten ravinto-oppia, luontaistuotteiden tehoa ja kokemuksia, yhdistämistä terveydenhoitoon sekä lääkehoitoihin. Molemmat tukevat toisiaan oikein käytettyinä ja ammattilaisten ohjauksessa. Usein hoitoasiakkaani ovat asiakkaitani usean vuoden ajan ja luottamuksellinen suhde on myös terapia hetki. Vauvoja hoidan paljon ja osaamiseni heidän kanssaan on niin hyvä, että voin taata, että pystyn auttamaan tukalassa tilanteessa. Käynti siis kannattaa aina ja auttaa koko perhettä. Opiskelen tällä hetkellä Henkistä valmentamista, tämä työ on siihen johtanut. Supervoimani on kuuntelemisen taito ja kohtaaminen. Energia asiat ovat vahvasti mukana hoidoissani. Olen itse Reiki polulle oman haastavan elämäntilanteen kautta löytänyt ja se matka on paljon avannut ja antanut. Käytän hoitaessani paljon intuitiota sekä energiahoitajan kykyä havaita kehon ja mielen tilaa. Kun asiakas jo astuu hoitohuoneeseen, kertoo energia paljon tilasta, missä hän sillä hetkellä on.

Rentoutuminen ja kyky pysähtyä hetkeen on avain läsnäoloon. Läsnäolo on sitä aidointa hetkessä elämistä. Tämä tila on usein vaikea monelle saavuttaa kaiken keskellä. Hoidoissani se onnistuu ja se on usein pysäyttävä ja kallisarvoinen hetki. Silloin asiakas oivaltaa, mikä hänelle on tärkeintä tässä kohdin elämässä ja miten hän elämäänsä jatkaa. Miten löytää oikeat valinnat.

Jos sinua askarruttaa oma tai läheisesi vointi ja haluaisit selvittää sen syytä ja edesauttaa paranemista kehon omien paranemismekanismien kautta, lääkkeettömästi, olethan yhteydessä. Palvelen sinua Porvoossa Lei Spirit luontaishoitola sekä hoitohuoneellani Askolassa.

Voit seurata myös facebook / Insta sivuani Aila Marika. Nähdään!