Matkapuhelin

040 5308585

Sähköpostiosoite

ailamarika@outlook.com

Palvelen

Helsingissä, Porvoossa ja Askolassa

Soita ja kysy lisää hoidoista, jos jokin askarruttaa p. 040 530 8585.

Vyöhyketerapia / Reflegsologia

Yleisestä ja mielestäni ”vanhanaikaisesta tyylistä” on tämän suhteen jo luovuttava, eli hoito on kivuton. Älä siis pelkää tai usko jos joku toisin väittää. Minä hoidan aina kehoa kuunnellen ja hoito etenee aina sen mukaan, mikä tärkeintä juuri nyt on. Keho kyllä kertoo, viisas kun on, ja haluaa parantaa itseään ihan viimeiseen hengenvetoon asti. Anna sille mahdollisuus tehdä se luontaisesti vyöhyketerapian keinoin. Hoito tapahtuu jalkateristä, säärestä, reidestä tai kädestä, korvasta ja päästä. Riippuen hoitoajan pituudesta ja siitä, mikä järjestelmä on kulloinkin tärkeää ottaa käsittelyyn. Tämän arvioin hoidon aikana ja sen mukaan miten energia kehossa liikkuu. Kokemukseni mukaan, osutaan kyllä oikeaan kohtaan. Jos tulet ensimmäistä kertaa hoitoon, varaa aika ensikäynnille, jossa kartoitan tilanteesi kokonaisvaltaisesti, eli mieli ja keho – nämä kun yhteistuumin toimivat. Suosittelen 3-5 käyntikerran hoitosarjaa, tällöin saat hoidosta parhaimman tehon kun keho joka kerran jälkeen tehostaa paranemistoimintaansa. Moni jatkaa vyöhyketerapiaa säännöllisesti, sillä se on terveyden ylläpitoa parhaimmillaan.

Lasten vyöhyketerapia

Lasten hoito on n. 30 min. ja aina tilanteen mukaan mennään lapsen ehdoilla. Rauhallinen hoitotilanne, johon voi ottaa jotain omaa turvaksi mukaan tai jo lapsi on levoton, niin jotain mielenkiintoista luettavaa tai katsottavaa mukaan. Vaikka ensimmäinen kerta on lapselle jännittävä, yleensä lapsi rentoutuu loppua kohden ja haluaa itse tulla jo seuraavaan kertaan ja silloin hoito onnistuu hyvin. Aikuinen on mukana aina hoitohuoneessa halutessaan mutta pärjäämme hyvin ja välillä jopa paremmin keskenämme. Joskus asioista kertominen vieraalle on jo iso apu. Apua voi saada keskittymisvaikeuksissa, levottomuuteen ja rentoutumiseen, jonka kautta unenlaatu paranee, vatsantoiminta, mieliala….yms.

Vauvahieronta / vyöhyketerapia

Vauvahierontaan voi tulla 2-3 viikon iästä alkaen. Itkuinen, levoton ja kivuliaan oloinen vauva voi jo yhden hoitokerran jälkeen voida paremmin. Suosittelen 1-3 hoitokertaa. Yleisimmin syynä ovat vatsavaivat, eli suolistoon ja kehittymiseen/sopeutumiseen liittyvät asiat. Syynä voi myös olla ”ryhti” eli vauvan asento, joka kiertyessään vaikuttaa hermoston kautta myös vatsan toimintaan ja voi muutenkin aiheuttaa kiputiloja. Selvitetään syitä, miksi tilanne on hankala ja kotiin saa hyvät hoito-ohjeet, joilla jatkohoito onnistuu heti tapaamisemme jälkeen. Älä siis murehdi, ettet osaa auttaa vauvaasi, osaat kyllä kun autan sinua siinä. Vauvan vointi voi muuttua hyvinkin pian parempaan. Olen hoitanut satoja vauvoja, kouluttautunut ja kehittänyt hoitotyylini kokemusten ja hyvien tulosten mukaan.

Hellitys stressihoidot

Yhdistelmähoito, parhaimpia keinoja stressin poistoon kehosta ja mielestä. Jalkahieronta, jossa käsitellään stressipisteet vyöhyketerapian oppien mukaisesti sekä niska-hartia hieronta ja tietenkin tärkeä kallonpohja. Lisäksi vielä syvärentouttava päähieronta. Voit valita myös totaali remontin stressin poistoon , joka on pidempi ja perusteellisempi hoito, jossa myös energiahoitoa mukana. Hoidon aluksi jalkakylpy ja stressin syiden kartoitusta ja miten se oireilee…henkisesti ja fyysisesti. Tämä hoito rauhoittaa hermoston ja Vagus hermo tässä kovasti aiheena onkin. Asiakkaani käyvät tässä hoidossa säännöllisesti oman stressin hallintansa vuoksi.

Tämä on suosituin lahjakortti hoito ja sopii ihan kaikille.

Hiljennys päänhieronta

Usein päänahka on hyvin kireä ja se tunne on kuin ” vanne puristaisi päätä”, kirjaimellisesti. Päässämme on monia jännityspisteitä, stressipisteitä, ja ennen kaikkea olisi tärkeää, että sielläkin veri pääsee kiertämään. Monella myös niska-kallonpohja on jumissa ja lisäksi vielä leuka ja korvatkin soivat. Näihin kaikkiin saa apua tehokkaalla päähieronnalla. Energiahoidolla avataan väylät, jotta energia kulkee taas päästä varpaisiin ja toisinpäin. Jos haluat vielä tehokkaamman energiahoidon, varaa lisäksi 15.min lisäpalvelu.

Kun pää hiljentyy – läsnäolo löytyy.

Reiki ja Kvantti energiahoito

Me olemme energiaa. Se, miten voimme, on energian liikkumisesta kiinni. Kun kehoon syntyy tukos, ei energia, eli elänmänvoima/virta pääse liikkumaan vapaasti. Näin syntyy kohta, johon sairauskin voi iskeä. Olen Reiki 1,2 ja 3 tasojen, sekä Reiki Karuna Master tason ”oppinut” hoitaja / kanava tälle energiahoidolle, sekä myös Nordic Quantium koulutuksen käynyt Kvanttihoitaja. Energiahoidossa tapahtuu usein voimallisia asioita. Asiakas näkee värejä, tuntee erityisesti hoitoa vaativassa kohdassa tuntemuksia. Joskus jopa haistaa… Toisinaan saamme viestejä. Energiakentän puhdistus ja oman voiman ”takaisin kutsu” on tärkeää, sekä omassa kentässä oleminen.

Rumpurentoutus

Rumpu hoitaa kehoa ja mieltä. Kehostamme 80% on vettä ja sen vuoksi rummun ääni ja voima vaikuttaa kehoon tehokkaasti. Meditoiva hoito mielelle, tule kun pää kaipaa hiljentymistä ja rauhoittumista ja keho rentoutta. Ohjaan sinut rentoutumaan ja hengittämään, sekä käymään jossain toisaalla…

Tämä palvelu varattavissa puhelimitse. Myös ryhmille.

Tarot korttitulkinta

Tarot korttien mystinen viisaus, mitä tähän hetkeen näytetään ja opastetaan. Voimme kysyä korteilta apua ratkaisun tekemiseen, uuden suunnan löytämiseen elämässä tai mihin sinun nyt tulisi elämässäsi kiinnittää huomiota. Tämän voi myös ”etänä” tehdä, joten jos näin sen toivot, niin varaa aika minulta p. 040 530 8585.