Matkapuhelin

040 5308585

Sähköpostiosoite

ailamarika@outlook.com

Palvelen

Helsingissä, Porvoossa ja Askolassa

Moni asiakkaani on työikäinen ja aika vauhdikkaassa elämänvaiheessa, eli on haasteita työssä ja jaksamisessa ja kaiken kaikkiaan mihin aikansa saa riittämään ja sitä kautta stressiä ja siitä aiheutuvia oireita.

Hermosto on ylikierroksilla ja tämä vaikuttaa uneen, ruuansulatukseen, rentoutumiseen, kehon kiputiloja ja väsymystä on paljon. Ennen kuin tämä tila kehittää jonkinlaisen sairauden, on hyvä havahtua itsehoidon tärkeydestä. Usein on myös niin, ettei tietämystä tästä ole, tai niin kiinnostustakaan aiheeseen tai todellakaan aikaa perehtyä. Sen vuoksi moni tulee minun luokseni.

Minua kun kovasti kaikki nämä asiat kiinnostavat, niin siksi paljon tiedänkin. Ohjeistan ruokavalioasioissa, mihin kiinnitetään nyt huomio, mitä parannetaan, mitä jätetään pois. Etsitään sopiva tapa hellittää stressiä itse ja kerron hyviä ja helppoja tapoja, jotka juuri siihen tilanteeseen asiakkaalle sopii. Kiinnitän huomioin myös asioihin, joissa selvästi tehdään itselle enemmän huonoa kuin hyvää, ajattelematta tai tavan vuoksi. Eli monipuolisesti ja monesta suunnasta tarkoituksena parantaa elämää.

Ja se henkinen puoli! Huh huh, kuinka se vaikuttaakin stressiin ja kehoon ja hermostoon. Puhuminen, joskus juuri se on niin tarpeen; saada sanottua jotain, jota ei ole voinut kenellekään ääneen sanoa, itkeä ja kirota, nauraa ja vaikka mitä ja välillä kaikkea yhtä aikaa…. Se, jos jokin vapauttaa kehosta stressiä ja niin taianomaista kuin se onkin, energiaa!!! Energiaa, joka on siellä jumissa, muiden energiaa sun kentässä, se alkaa taas virrata ja sen huomaa olossaan. Tästä on nyt pakko kertoa, sillä tämä on iso osa hoitojani. Automaattisesti mukana aina, sillä on ollut iso osa elämääni niin pitkään. Hoitoihin saa lisättyä lisäpalveluna aikaa energiahoidoille tai sitä voi toivoa muutenkin tullessaan, jos kokee että juuri nyt tarvitsee paljon sitä; hoidetaan aina niin kuin sinulle parhaaksi on.

Listaan näitä yleisimpiä syitä:

  • Stressi, väsymys, juminen olo, vatsavaivat, kehon kireys erityisesti niska- hartia- kallonpohja ja pää. Pää on välillä niin kireä, että on kuin sementtiä. Univaikeudet, heräämiset ja öiset paniikit ja epätoivo. Ajatukset, jotka eivät vaan lopu, eli jatkuva pään höyryäminen ja sitä kautta ahdistus. Pelkotilat sosiaalisissa tilanteissa, jännittäminen.
  • Haastava elämäntilanne, miten selvitä menetyksistä, isoista muutoksista elämässä, joista kehokin jo oireilee ja mieli myös. Toipumistila esim. onnettomuudesta, sairaudesta tai leikkauksesta kun keho on ollut pitkään jo kuormittunut.
  • Raskaus, tai toive siitä, juuri äidiksi tulo ja väsymys vastuusta ja oman ajan puutteesta. Uusperhe kuviot, exät ja vaikeudet perhepiirissä. Vanhempien vaatimukset tai heistä huolehtiminen, joka on raskasta.
  • Ikäkriisi, se muutos vaihe elämässä ja siihen liittyen mm. vaihdevuosioireet, pelko vanhenemisesta, oma identiteettikriisi, Ero, selviäminen siitä, uuden elämän edessä pelkotilat.
  • Fyysisesti usein vatsavaivat, refluksi, närästys, liian löysä vatsa tai ummetus. Selkäkivut, lantio, lonkka kiputiloja. Olkapää ja käsi saattaa vaivata, ranteesta lähtien. Levottomat jalat, kiputilat säärissä, nesteen kertyminen, aineenvaihdunnan ongelmia. Migreeni tai päänsärkyjä muutoin usein. Listaa voisi jatkaa vielä kyllä… Usein ollaan jo aika toivottomia, kun ei saa vaivoihin apua lääkäristä tai siellä on jo useampia asioita kokeiltu. Silloin, onkin hyvä ottaa se vastuu omasta terveydestä itselle ja etsiä apua muuta kautta. Minkään tilan ei kannata antaa pitkittyä liian kauan. Meillä osaavilla tekijöillä on yhteyksiä muihin osaaviin ammattilaisiin myöskin, silloin kun nähdään että apua voi saada myös toisesta hoitomuodosta.